Механа "Батовската Къща" е едно райско кътче в село Долище, където може да избягате от напрежението на големия град и да се насладите на прелестна природа и чист въздух.

 

      Главно достойнство на ресторанта е качествената храна, приготвена с любов за Вас и поднесена с усмивка и добро настроение.

 

      Механата е топла и уютна през студените зимни дни и прохладна в горещите дни на лятото. Това е място, където ще откриете разнообразни кулинарни изкушения и ще изкарате незабравима вечер в компанията на приятели. Тук може да отпразнувате и Вашето семейно тържество.

 

     Прохладната лятна градина ще Ви предложи незабравими емоции в горещите летни дни. 

 

   

     Механа "Батовската къща" разполага със 70 места в уютна обстановка на възрожденското село от 19в. Тук може да опитате традиционни български специалитети, студена или греяна домашна ракия и качествено вино, съчетано с перфектно обслужване и атрактивни цени.

 

     Заповядайте в механа "Батовската Къща" за да се откъснете от забързаното ежедневие и да се потопите в един свят на гостоприемство, префектно обслужван и отлична кухня, където ще изкарате чудесно със семейството или приятелите.

 

ДОБРЕ ДОШЛИ!